Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11016
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧмут, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorМарценюк, Олександр Степанович-
dc.date.accessioned2013-11-05T12:53:42Z-
dc.date.available2013-11-05T12:53:42Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПатент № 47221 UA, МПК A23L 2/02 (2009.) Напій березово-яблучний «Надія» / Чмут Н. О., Бандуренко Г. М., Марценюк О. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 200906923 ; заявл. 02.07.2009 ; опубл. 25.01.2010, Бюл. № 2, 2010 р.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11016-
dc.description.abstractНапій березово-яблучний, що складається з березового соку, яблучного соку, цукру або фруктози та лимонної кислоти, який відрізняється тим, що додатково містить екстракт плодів глоду, при такому співвідношенні компонентів, %: березовий сік 50-70 % ,яблучний сік 14-30 %,екстракт плодів глоду 7-20 %, цукор або фруктоза 5-8 %, лимонна кислота 0,5-0,8 %.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectлимонна кислотаuk_UK
dc.subjectнапій березово-яблучнийuk_UK
dc.subjectсік березовийuk_UK
dc.subjectсік яблучнийuk_UK
dc.subjectекстракт плодів глодуuk_UK
dc.subjectфруктозаuk_UK
dc.subjectлимонная кислотаuk_UK
dc.subjectнапиток березово-яблочныйuk_UK
dc.subjectсок березовыйuk_UK
dc.subjectсок яблочныйuk_UK
dc.subjectэкстракт плодов боярышникаuk_UK
dc.subjectfructoseuk_UK
dc.subjectcitric aciduk_UK
dc.subjectbeverage birch-appleuk_UK
dc.subjectbirch juiceuk_UK
dc.subjectapple juiceuk_UK
dc.subjectan extract of hawthorn berriesuk_UK
dc.subjectкафедра процесів і апаратів харчових виробництв-
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.titleНапій березово-яблучний «Надія» (Патент на корисну модель № 47221)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Patent for useful model № 47221.pdf146.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.