Оцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного господарства
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновані способи використання пальмової олії при приготуванні різних кулінарних страв і виробів. The methods of use of palm oil in the manufacture of food and culinary products have been proposed.
Опис
Бібліографічний опис
Кулініч, В. І. Оцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного господарства / В. І. Кулініч, А. С. Гніда, Н. П. Бондар // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 65-66.