Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11089
Title: Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства
Authors: Коваленко, Ірина Олександрівна
Бондар, Наталія Петрівна
Шаран, Лариса Олександрівна
Keywords: топінамбур
topinambour
маршмелоу
marshmallow
технологія
technology
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2012
Citation: Коваленко, І. О. Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства / І. О. Коваленко, Н. П. Бондар, Л. О. Шаран // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 50-51.
Abstract: Запропонована технологія маршмелоу з використанням порошку топінамбуру та фруктових соків. The technology of marshmallow with topinambour powder and fruit juices has been proposed.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11089
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
marshmallow.pdf255.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.