DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11089

Название: Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства
Другие названия: Improvement of technology of marshmallow with fruit and berries at restaurant establishments
Авторы: Коваленко, Ірина Олександрівна
Шаран, Лариса Олександрівна
Бондар, Наталія Петрівна
Kovalenko, Irina
Sharan, Larisa
Bondar, Natalia
Ключевые слова: топінамбур
топинамбур
topinambour
маршмелоу
маршмеллоу
marshmallow
технологія
технология
technology
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Коваленко, І. О. Використання борошна з люпину в технології продукції закладів ресторанного господарства / І. О. Коваленко, Н. П. Бондар, Л. О. Шаран // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 50-51.
Краткий осмотр (реферат): Запропонована технологія маршмелоу з використанням порошку топінамбуру та фруктових соків. Предложена технология маршмеллоу с использованием порошка топинамбура и фруктовых соков. The technology of marshmallow with topinambour powder and fruit juices has been proposed.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11089
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
marshmallow.pdf255,19 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback