Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонована технологія маршмелоу з використанням порошку топінамбуру та фруктових соків.
The technology of marshmallow with topinambour powder and fruit juices has been proposed.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Коваленко, І. О. Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства / І. О. Коваленко, Н. П. Бондар, Л. О. Шаран // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 50-51.