Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Запропонована технологія маршмелоу з використанням порошку топінамбуру та фруктових соків.
The technology of marshmallow with topinambour powder and fruit juices has been proposed.
Опис
Ключові слова
топінамбур, topinambour, маршмелоу, marshmallow, технологія, technology, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Коваленко, І. О. Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства / І. О. Коваленко, Н. П. Бондар, Л. О. Шаран // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 50-51.