Перспективи використання білого люпину у технологіях харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено використання продуктів переробки люпину для виробництва ресторанної продукції. The use of processed products out of lupine for the production of restaurant products has been investigated.

Опис

Ключові слова

білий люпин, солод люпину, ресторанна продукція, white lupin, lupin malt, restaurant products, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Бондар, Н. П. Перспективи використання білого люпину у технологіях харчових продуктів / Н. П. Бондар, Г. М. Дробина // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 27-28 вересня. – К. : НУХТ, 2010. – С. 30.