Перспективи використання білого люпину у технологіях харчових продуктів
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено використання продуктів переробки люпину для виробництва ресторанної продукції. The use of processed products out of lupine for the production of restaurant products has been investigated.
Опис
Ключові слова
білий люпин, солод люпину, ресторанна продукція, white lupin, lupin malt, restaurant products, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Бондар, Н. П. Перспективи використання білого люпину у технологіях харчових продуктів / Н. П. Бондар, Г. М. Дробина // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 27-28 вересня. – К. : НУХТ, 2010. – С. 30.