Нормування якості підготовленої води для лікеро-горілчаного виробництва

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На основі результатів досліджень впливу підготовленої води на стійкість горілок, горілок особливих і лікеро-горілчаних напоїв розроблено СОУ 15.9-37-237:2005 “Вода підготовлена для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови”. Оn the basis of results research by prepared water for vodka, special vodka, liqueur- vodkas drinks developed СОУ 15.9-37-237:2005 “Water prepared for liqueur-vodka production. Specifications”.

Опис

Ключові слова

токсикологічні та мікробіологічні показники, стандарт, підготовлена вода, лікеро-горілчане виробництво, органолептичні, фізико-хімічні, toxicological and microbiological indicators, standard, prepared water, liqueur-vodka production, organoleptic, physico-chemical, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Ковальчук, В. П. Нормування якості підготовленої води для лікеро-горілчаного виробництва / В. П. Ковальчук, С. І. Олійник // Наукові праці ОНАХТ. – 2007. – Вип. 31. - Том 1. - С. 215-217.

Зібрання