Нормування якості підготовленої води для лікеро-горілчаного виробництва

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На основі результатів досліджень впливу підготовленої води на стійкість горілок, горілок особливих і лікеро-горілчаних напоїв розроблено СОУ 15.9-37-237:2005 “Вода підготовлена для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови”. Оn the basis of results research by prepared water for vodka, special vodka, liqueur- vodkas drinks developed СОУ 15.9-37-237:2005 “Water prepared for liqueur-vodka production. Specifications”.

Опис

Ключові слова

токсикологічні та мікробіологічні показники, стандарт, підготовлена вода, лікеро-горілчане виробництво, органолептичні, фізико-хімічні, toxicological and microbiological indicators, standard, prepared water, liqueur-vodka production, organoleptic, physico-chemical, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Ковальчук, В. П. Нормування якості підготовленої води для лікеро-горілчаного виробництва / В. П. Ковальчук, С. І. Олійник // Наукові праці ОНАХТ. – 2007. – Вип. 31. - Том 1. - С. 215-217.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced