Використання рослинних олій у рецептурах м`ясних паштетів
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті розглянуто питання розробки нових рецептур м`ясних паштетів функціонального призначення з використанням рослинних олій підвищеної біологічної цінності. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні властивості нових продуктів з метою вибору оптимальних варіантів.
This article considers the development of new recipes of meat pates of functional usage of high biologically valuable vegetable oils. Functional and technological properties of the new product are analyzed in order to choose the best option.
Опис
Ключові слова
рослинні олії, рецептури, технологія, м`ясні паштети, vegetable oils, recipe, technology, meat pates, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Топчій, О. А. Використання рослинних олій у рецептурах м`ясних паштетів / О. А. Топчій, І. І. Кишенько, Є. О. Котляр // Науковий вісник львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького. – 2013. - Том 15. - № 1 (55). - С. 169-173.