Розширення асортименту низькокалорійних м’ясних напівфабрикатів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обґрунтовано виготовлення низькокалорійних м’ясних напівфабрикатів з використанням пшеничних висівок як нових наповнювачів функціонального призначення та натуральних дієтичних волокон. It has been proved possibility making low-calorie meat products using wheat bran as new fillers and JustFiber -- natural dietary fiber from bamboo shoots.

Опис

Ключові слова

пшеничні висівки, бамбукові волокна, напівфабрикати, wheat bran, bamboo fiber, semi-finished, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Розширення асортименту низькокалорійних м’ясних напівфабрикатів / В. В. Крепак, Є. В. Мензелевський, О. П. Фурсік, І. М. Страшинський // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю) з Харчової Науки, 23–24 травня 2013 р. — Львів : ЛНУВМтаБТ імені С. З. Гжицького, 2013 р. – С. 92–93.