Розширення асортименту низькокалорійних м’ясних напівфабрикатів
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Обґрунтовано виготовлення низькокалорійних м’ясних напівфабрикатів з використанням пшеничних висівок як нових наповнювачів функціонального призначення та натуральних дієтичних волокон.
It has been proved possibility making low-calorie meat products using wheat bran as new fillers and JustFiber -- natural dietary fiber from bamboo shoots.
Опис
Ключові слова
пшеничні висівки, бамбукові волокна, напівфабрикати, wheat bran, bamboo fiber, semi-finished, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Розширення асортименту низькокалорійних м’ясних напівфабрикатів / В. В. Крепак, Є. В. Мензелевський, О. П. Фурсік, І. М. Страшинський // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю) з Харчової Науки, 23–24 травня 2013 р. — Львів : ЛНУВМтаБТ імені С. З. Гжицького, 2013 р. – С. 92–93.