Методика исследования кинетики коэффициента теплопроводности теста-хлеба в процессе выпечки
Вантажиться...
Дата
1972
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розтин механізму внутрішнього теплопереносу в технологічних процесах харчової промисловості вимагає знання кінетики коефіцієнта теплопровідності. Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності в реальних умовах випічки представляє більше теплофізичні та метрологічні труднощі.
Opening the internal mechanism of heat transfer processes in the food industry requires knowledge of the kinetics of thermal conductivity. Experimental determination of the thermal conductivity in the real world of baking is more thermo-physical and metrological difficulties.
Опис
Ключові слова
коефіцієнт теплопровідності, thermal conductivity, математичне моделювання, mathematical modeling, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Буляндра, А. Ф. Методика исследования кинетики коэффициента теплопроводности теста-хлеба в процессе выпечки / А. Ф. Буляндра, В. П. Дущенко, В. А. Тарапон // Математическое моделирование потенциальных полей. – 1972. - C. 211-214.