Методика исследования кинетики коэффициента теплопроводности теста-хлеба в процессе выпечки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1972

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розтин механізму внутрішнього теплопереносу в технологічних процесах харчової промисловості вимагає знання кінетики коефіцієнта теплопровідності. Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності в реальних умовах випічки представляє більше теплофізичні та метрологічні труднощі. Opening the internal mechanism of heat transfer processes in the food industry requires knowledge of the kinetics of thermal conductivity. Experimental determination of the thermal conductivity in the real world of baking is more thermo-physical and metrological difficulties.

Опис

Ключові слова

коефіцієнт теплопровідності, thermal conductivity, математичне моделювання, mathematical modeling, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Буляндра, А. Ф. Методика исследования кинетики коэффициента теплопроводности теста-хлеба в процессе выпечки / А. Ф. Буляндра, В. П. Дущенко, В. А. Тарапон // Математическое моделирование потенциальных полей. – 1972. - C. 211-214.

Зібрання