Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11323
Title: Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробів
Authors: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Кохан, Олена Олександрівна
Залевська, Надія Олексіївна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Keywords: харчові волокна
набухання
начинка
гідратація
в’язкість
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
dietary fibers
soaking
topping
hydration
viscosity
Issue Date: 2004
Citation: Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробів / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Гавва, Н. О. Залевська, С. Г. Кияниця // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка, 2004 р. - Х. : ХНТУСГ, 2004. - С. 159-165.
Abstract: В статті наведені результати досліджень основних технологічних властивостей рослинних порошків (здатності до набухання, гідрофільності, в’язкості, густини начинок). На основі цих досліджень встановлена можливість збагачення харчовими волокнами фруктових начинок, помадних та кремово-збивних цукерок.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11323
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Skoodvrsdhvpvkv.pdf411.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.