Використання харчових волокон при виробництві кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведені результати досліджень технологічних властивостей порошків з рослинної сировини, що багата рослинними волокнами. На основі цих досліджень визначено раціональне дозування досліджуваних порошків при виробництві фруктових та молочних начинок для печива та пряників; а також при виробництві неглазурованих помадних цукерок.

Опис

Ключові слова

харчові волокна, набухання, температура, гідратація, в’язкість, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, dietary fiber, swelling, temperature, hydration, viscosity

Бібліографічний опис

Використання харчових волокон при виробництві кондитерських виробів / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Гавва, Г. В. Своєволіна // Экотрофология. Современные проблемы : І Международная научно-практическая конференция. — БЦ.: БЦДАУ, 2005. — С. 82-84.