Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок
Вантажиться...
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті наведені результати досліджень впливу різних пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок. Встановлена доцільність використання матеріалів на основі поліпропілену, що дозволяє зберегти початкову консистенцію цукерок більш тривалий час в порівнянні з іншими пакувальними матеріалами.
Опис
Ключові слова
термін зберігання, помадні цукерки, пакувальний матеріал, поліпропілен, консистенція, shelf life, fondant sweets, packaging material, polypropylene, consistence, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дорохович, А. М. Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок / А. М. Дорохович, О. О. Гавва // Упаковка. – 2004. - № 1. – С. 12-13.