Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведені результати досліджень впливу різних пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок. Встановлена доцільність використання матеріалів на основі поліпропілену, що дозволяє зберегти початкову консистенцію цукерок більш тривалий час в порівнянні з іншими пакувальними матеріалами.

Опис

Ключові слова

термін зберігання, помадні цукерки, пакувальний матеріал, поліпропілен, консистенція, shelf life, fondant sweets, packaging material, polypropylene, consistence, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дорохович, А. М. Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок / А. М. Дорохович, О. О. Гавва // Упаковка. – 2004. - № 1. – С. 12-13.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced