Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті наведені результати досліджень впливу різних пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок. Встановлена доцільність використання матеріалів на основі поліпропілену, що дозволяє зберегти початкову консистенцію цукерок більш тривалий час в порівнянні з іншими пакувальними матеріалами.
Опис
Ключові слова
термін зберігання, помадні цукерки, пакувальний матеріал, поліпропілен, консистенція, shelf life, fondant sweets, packaging material, polypropylene, consistence, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дорохович, А. М. Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок / А. М. Дорохович, О. О. Гавва // Упаковка. – 2004. - № 1. – С. 12-13.