Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1134
Title: Вилучення біологічно активних речовин з лікарських трав шляхом екстрагування та настоювання
Other Titles: Exception biologically active matters from medicinal herbares by extracting and insisting
Authors: Жеплінська, Марія Михайлівна
Зоткіна, Лариса Василівна
Біла, Галина Миколаївна
Іщенко, М. В.
Zheplinska, Mariia
Zotkina, Larysa
Bila, Galina
Ischenko, M.
Keywords: екстрагування
настоювання
меліса
календула
макроелементи
мікроелементи
экстрагирование
настаивание
мелиса
макроэлементы
микроэлементы
extractings
insisting
melisa
calendula
macronutrients
oligoelementss
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології консервування
Issue Date: 2012
Citation: Жеплінська, М. М. Вилучення біологічно активних речовин з лікарських трав шляхом екстрагування та настоювання / М. М. Жеплінська, Л. В. Зоткіна, Г. М. Біла. // Харчова промисловість. – 2012. - № 12 - С. 35-41.
Abstract: В статті наведені результати досліджень з визначення оптимальних параметрів процесів екстрагування та настоювання з лікарських трав біологічно активних речовин, які можна використовувати як компоненти при виробництві напоїв профілактичного призначення.
В статье приведены результаты исследований по определению оптимальных параметров процессов экстрагирования и настаивания с лекарственных трав биологически активных веществ, которые можно использовать как компоненты при производстве напитков профилактического назначения.
In the article the resulted results of researches are from determination of optimum parameters of processes of extracting and insisting from medicinal herbares biologically active matters which can be used as components at the production of drinks of the prophylactic setting.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1134
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EXCEPTION BIOLOGICALLY ACTIVE MATTERS.pdf193.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.