Вилучення біологічно активних речовин з лікарських трав шляхом екстрагування та настоювання

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведені результати досліджень з визначення оптимальних параметрів процесів екстрагування та настоювання з лікарських трав біологічно активних речовин, які можна використовувати як компоненти при виробництві напоїв профілактичного призначення.
In the article the resulted results of researches are from determination of optimum parameters of processes of extracting and insisting from medicinal herbares biologically active matters which can be used as components at the production of drinks of the prophylactic setting.

Опис

Ключові слова

екстрагування, настоювання, меліса, календула, макроелементи, мікроелементи, extractings, insisting, melisa, calendula, macronutrients, oligoelementss, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Жеплінська, М. М. Вилучення біологічно активних речовин з лікарських трав шляхом екстрагування та настоювання / М. М. Жеплінська, Л. В. Зоткіна, Г. М. Біла, М. В. Іщенко // Харчова промисловість. – 2012. - № 12 - С. 35-41.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced