Вплив соєвого збагачувача на пластично-в’язкі характеристики пшеничного тіста

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено вплив соєвого білково-жирового збагачувача на в’язко-пластичні характеристики пшеничного тіста. Встановлене раціональне дозування збагачувача на основі аналізу кривих в’язкості та течії.

Опис

Ключові слова

соя, збагачувач, в’язкість, тісто, soy, fortifier, viscosity, dough, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, Л. Г. Вплив соєвого збагачувача на пластично-в’язкі характеристики пшеничного тіста / Л. Г. Дробот, О. О. Гавва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 66-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. — К. : НУХТ, 2000. — С. 56.