Вплив соєвого збагачувача на пластично-в’язкі характеристики пшеничного тіста
Вантажиться...
Дата
2000
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено вплив соєвого білково-жирового збагачувача на в’язко-пластичні характеристики пшеничного тіста. Встановлене раціональне дозування збагачувача на основі аналізу кривих в’язкості та течії.
Опис
Ключові слова
соя, збагачувач, в’язкість, тісто, soy, fortifier, viscosity, dough, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дробот, Л. Г. Вплив соєвого збагачувача на пластично-в’язкі характеристики пшеничного тіста / Л. Г. Дробот, О. О. Гавва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 66-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. — К. : НУХТ, 2000. — С. 56.