DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11349

Название: Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою (Деклараційний патент на винахід № 65396)
Другие названия: A method of production the flour confectionery product with a topping (Declarative patent for invention № 65396)
Авторы: Оболкіна, Віра Іллівна
Дорохович, Антонелла Миколаївна
Залевська, Надія Олексіївна
Кохан (Гавва), Олена Олександрівна
Obolkina, Vera
Dorohovich, Antonella
Zalevska, Nadiya
Kokhan (Gavva), Elena
Ключевые слова: начинка
екструзія
комплексна суміш
формування
термін зберігання
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
экструзия
комплексная смесь
формирование
срок хранения
topping
extrusion
complex mixture
forming
storage life
Issue Date: 2004
Библиографическое описание: Пат. 65396 UA, МПК A21D13/08 (2006.01) Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою / Оболкіна В. І., Дорохович А. М., Залевська Н. О., Гавва О. О.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u2003087245; заявл. 01.08.03 ; опубл. 15.03.04, Бюл. № 3, 2004 р.
Краткий осмотр (реферат): Деклараційний патент на винахід. Запропоновано спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою, що включає приготування тіста і начинки, формування виробів методом екструзії, випікання виробів, який відрізняється тим, що під час приготування начинки додають комплексну суміш «Едгум КД 15». Цей спосіб дозволяє збільшити відсоток начинки у виробі та збільшити термін зберігання продукції. Декларационный патент на изобретение. Предложено способ производства мучного кондитерского изделия с начинкой, включающий приготовление теста и начинки, формирование изделий методом экструзии, выпекание изделий, который отличается тем, что во время приготовления начинки добавляют комплексную смесь «Эдгум КД 15». Этот способ позволяет увеличить процент начинки в изделии и увеличить срок хранения продукции. Declarative patent for invention. Proposed method of manufacturing flour confectionery products with topping comprising dough and toppings, the formation of products by extrusion, baking products, characterized in that during the preparation of a complex mixture of toppings added "Edgum CD 15." This method allows to increase the toppings percentage in the product and to increase shelf life.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11349
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Pkoosvbkvzn.pdf217,63 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback