Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою (Деклараційний патент на винахід № 65396)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою, що включає приготування тіста і начинки, формування виробів методом екструзії, випікання виробів, який відрізняється тим, що під час приготування начинки додають комплексну суміш «Едгум КД 15». Цей спосіб дозволяє збільшити відсоток начинки у виробі та збільшити термін зберігання продукції.

Опис

Ключові слова

начинка, екструзія, комплексна суміш, формування, термін зберігання, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, topping, extrusion, complex mixture, forming, storage life

Бібліографічний опис

Пат. 65396 UA, МПК A21D13/08 (2006.01) Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою / Оболкіна В. І., Дорохович А. М., Залевська Н. О., Гавва О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u2003087245 ; заявл. 01.08.03 ; опубл. 15.03.04, Бюл. № 3, 2004 р.

Зібрання