Особливості пакування харових продуктів в МГС

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведені особливості пакування різних харчових продуктів в умовах модифікованого газового середовища. Наведений аналіз факторів, які впливають на термін зберігання продуктів та тенденції розвитку даного способу пакування.

Опис

Ключові слова

упаковка, функція, покриття, модифіковане газове середовище, полімер, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, package, function, covering, modified atmosphere, polymer, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Гавва, О. О. Особливості пакування харчових продуктів в МГС / О. О. Гавва, М. А. Масло // Упаковка. – 2000. - № 3. – С. 56-57.

Зібрання