Особливості пакування харових продуктів в МГС
Дата
2000
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті наведені особливості пакування різних харчових продуктів в умовах модифікованого газового середовища. Наведений аналіз факторів, які впливають на термін зберігання продуктів та тенденції розвитку даного способу пакування.
Опис
Ключові слова
упаковка, функція, покриття, модифіковане газове середовище, полімер, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, package, function, covering, modified atmosphere, polymer, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Бібліографічний опис
Гавва, О. О. Особливості пакування харчових продуктів в МГС / О. О. Гавва, М. А. Масло // Упаковка. – 2000. - № 3. – С. 56-57.