Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11364
Title: Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Сабадаш, Петро Миколайович
Keywords: термічна обробка
гідроколоїди
в’язкість
віскозиметр
heat treatment
hydrocolloids
viscidity
viscometer
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2007
Citation: Пасічний, В. М. Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // М’ясна справа. - 2007. - № 8. - С. 60-61.
Abstract: Основною метою досліджень є виявлення впливу теплової обробки на структурно-механічні властивості сумішей гідроколоїдів при їх взаємодії з харчовими добавками та стабілізаторами рН, в умовах накладання пастеризаційних і стерилізаційних ефектів. Main objective of researches is identification of influence of thermal treatment on structural and mechanical properties mixes of hydrocolloids at their interaction with food additives and stabilizers рн, in the conditions of imposing of pasteurization and sterilizing effects.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11364
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Farshevye and pashtetnye.pdf144.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.