Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11367
Title: Improvement technology semis culinary of poultry
Authors: Ivanov, Sergey
Pasichny, Vasiliy
Zadorozhniy, Vyacheslav
Marynin, Andriy
Іванов, Сергій Віталійович
Пасічний, Василь Миколайович
Задорожній, В'ячеслав Вікторович
Маринін, Андрій Іванович
Keywords: carotene
alumina
meat
chicken
pumpkin
каротин
м’ясо птиці
глинезом
гарбуз
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
мясо курицы
тыква
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Improvement technology semis culinary of poultry / S. Ivanov, V. Pasichniy, V. Zadorozhniy, A. Marynin // Тhe Second North and East European Congress on Food, 26-29 may 2013. — К.: NUFT, 2013. — P. 234.
Abstract: The aim of our work is to improve production technology of meat products, namely chicken "popcorn" by making the recipe carotene in the form of plant material (pumpkin) and activation of protein ground meat by adding food alumina. Investigation into functional and technological indicators possible modifications combined ground meat from chicken using hydrophilic forms of alumina allowed bacteriostatic increase stability and functionality of food products from poultry quick cooking.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11367
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Improvement technology.pdf116.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.