DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11402

Название: Modern technologies of dairy protein products
Другие названия: Сучасна технологія молочно-білкового продукту
Авторы: Grek, Olena
Savchenko, Alexander
Krasulya, Olena
Tymchuk, Alla
Грек, Олена Вікторівна
Савченко, Олександр Аркадійович
Красуля, Олена Олександрівна
Тимчук, Алла Вікторівна
Ключевые слова: збалансоване харчування
збалансоване харчування
balanced feed
біологічна цінність
биологическая ценность
biological value
бобові культури
бобовые культуры
leguminous cultures
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Grek, O. V. Modern technologies of dairy protein products / O. V. Grek, O. A. Savchenko, O. O. Krasulia, A. V. Timchuk // Инновационное развитие пищевой, легкой промышленности и индустрии гостеприимства : мат. Междунар. науч.-практ. конф., 17-18 октября 2013 г. – Алматы: АТУ, 2013. – Р. 21-23.
Краткий осмотр (реферат): The possibility of improvement of food and biological value of milk-albuminous foods by introduction to its formula vegetable ingredients - preliminary treated grain and leguminous. The technology of pastes and appetizers on the basis of sour-milk cheese and the pea malt with the rationed value of moisture (by mass) and the stable consistency worked out. It gives an opportunity to broaden the line of products on the basis of soul-milk cheese with domestic ingredients, and to save milk-albuminous feedstock. В статті представлена інформація про можливість покращення харчової та біологічної цінності молочно-білкових продуктів шляхом введення до рецептур рослинних інгредієнтів — попередньо оброблених солодів бобових. Розроблена технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного з солодом гороху з нормованим значенням масової частки вологи та стійкою консистенцією. При цьому розширюється асортимент виробів на основі сиру кисломолочного з вітчизняними інгредієнтами, заощаджується цінна білкова сировина тваринного походження. В статье представлена информация о возможности улучшения пищевой и биологической ценности молочно-белковых продуктов путем введения в рецептуры растительных ингредиентов - предварительно обработанных солодов бобовых. Разработана технология паст закусочных на основе творога из солодом гороха с нормируемым значением влаги и стойкой консистенцией. Эта разработка позволяет расширить ассортимент изделий на основе творога с отечественными ингредиентами, экономить ценное белковое сырье животного происхождения.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11402
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
3_-_sekciya_1_2013.pdf184,61 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback