DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11435

Название: Вивчення можливості та доцільності застосування карбюлози в технології кулінарної продукції
Другие названия: Study the feasibility and advisability of the use of technology in karbyulozy culinary products
Авторы: Згурська, Л. О.
Zhurska, L.
Ishchenko, Tatiana
Іщенко, Тетяна Іванівна
Ключевые слова: полісахарид карбюлоза
полисахарид карбюлоза
polysaccharide karbyuloza
драглеутворююча здатність
студнеобразующая способность
gelling power
дієтична продукція
диетическая продукция
diet products
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Згурська, Л. О. Вивчення можливості та доцільності застосування карбюлози в технології кулінарної продукції / Л. О. Згурська, Т. І. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. ІІІ. – С. 39-40.
Краткий осмотр (реферат): Наведені результати досліджень технологічних властивостей полісахаріду карбюлози, який доцільно використовувати як загусник, стабілізатор чи добавку при приготуванні кулінарної продукції підвищеної якості. Приведенны результаты исследований технологических свойств полисахарида карбюлозы, который целесообразно использовать как загуститель, стабилизатор или добавку при приготовлении кулинарной продукции повышенного качества. The presented results of studies of technological properties of the polysaccharide karbyulozy which should be used as a thickening agent, stabilizer or additive in the preparation of high quality culinary products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11435
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
gelling_power.pdf210,26 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback