Вивчення можливості та доцільності застосування карбюлози в технології кулінарної продукції

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведені результати досліджень технологічних властивостей полісахаріду карбюлози, який доцільно використовувати як загусник, стабілізатор чи добавку при приготуванні кулінарної продукції підвищеної якості. The presented results of studies of technological properties of the polysaccharide karbyulozy which should be used as a thickening agent, stabilizer or additive in the preparation of high quality culinary products.

Опис

Ключові слова

полісахарид карбюлоза, драглеутворююча здатність, дієтична продукція, polysaccharide karbyuloza, gelling power, diet products, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Згурська, Л. О. Вивчення можливості та доцільності застосування карбюлози в технології кулінарної продукції / Л. О. Згурська, Т. І. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. ІІІ. – С. 39-40.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced