Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлено результати досліджень різних кулінарних страв, до складу яких входить борошно. The research results of various culinary dishes which include flour have been presented.

Опис

Ключові слова

борошно, мука, flour, борошняні страви, flour dishes, кулінарні вироби, culinary products, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошна / Л. І. Онофрійчук, М. О. Хідченко, Н. П. Бондар, О. В. Арпуль // Оптимізація наукових досліджень – 2009 : Всеукраїнська науково-практична конференція, 17 червня. - Миколаїв. - 2009. – С. 224-225.