Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошна
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлено результати досліджень різних кулінарних страв, до складу яких входить борошно.
The research results of various culinary dishes which include flour have been presented.
Опис
Ключові слова
борошно, мука, flour, борошняні страви, flour dishes, кулінарні вироби, culinary products, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошна / Л. І. Онофрійчук, М. О. Хідченко, Н. П. Бондар, О. В. Арпуль // Оптимізація наукових досліджень – 2009 : Всеукраїнська науково-практична конференція, 17 червня. - Миколаїв. - 2009. – С. 224-225.