Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11453
Название: Спосіб виробництва фаршевих консервів (Деклараційний патент на винахід № 70671)
Авторы: Пасічний, Василь Миколайович
Сабадаш, Петро Миколайович
Жук, Ігор Зіновієвич
Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Ключевые слова: фарш
функціональні добавки
консерви
м’ясна сировина
білково-жировий стабілізатор
stuffing
functional additives
canned food
meat raw materials
protein and fat stabilizer
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Дата публикации: 2004
Библиографическое описание: Деклараційний патент на винахід № 70671 UA, А23L1/31. Спосіб виробництва фаршевих консервів / Пасічний В. М., Сабадаш П. М., Жук І. З., Кремешна І. В., Венглюк Ю. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № 20031212086 ; заявл. 23.12.2003 ; опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10, 2004 р.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено спосіб виробництва фаршевих консервів, який відрізняється тим, що на стадії підготовки основної сировини м’ясна сировина та підготовлений білково-жировий стабілізатор подрібнюються на вовчку з подальшим складанням і подрібненням фаршу в кутері, під час якого вносять функціональні добавки і спеції. A method of production of minced canned food, which is characterized by the fact that at the stage of the main raw meat raw and prepared protein and fat stabilizer is ground in a meat grinder with further preparation and grinding meat cutter in, during which make functional additives and spices.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11453
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
A method.pdf1.79 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.