Спосіб виробництва фаршевих консервів (Деклараційний патент на винахід № 70671)
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено спосіб виробництва фаршевих консервів, який відрізняється тим, що на стадії підготовки основної сировини м’ясна сировина та підготовлений білково-жировий стабілізатор подрібнюються на вовчку з подальшим складанням і подрібненням фаршу в кутері, під час якого вносять функціональні добавки і спеції. A method of production of minced canned food, which is characterized by the fact that at the stage of the main raw meat raw and prepared protein and fat stabilizer is ground in a meat grinder
with further preparation and grinding meat cutter in, during which make functional additives and spices.
Опис
Ключові слова
фарш, функціональні добавки, консерви, м’ясна сировина, білково-жировий стабілізатор, stuffing, functional additives, canned food, meat raw materials, protein and fat stabilizer, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Деклараційний патент на винахід № 70671 UA, А23L1/31. Спосіб виробництва фаршевих консервів / Пасічний В. М., Сабадаш П. М., Жук І. З., Кремешна І. В., Венглюк Ю. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № 20031212086 ; заявл. 23.12.2003 ; опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10, 2004 р.