Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11453
Назва: Спосіб виробництва фаршевих консервів (Деклараційний патент на винахід № 70671)
Автори: Пасічний, Василь Миколайович
Сабадаш, Петро Миколайович
Жук, Ігор Зіновієвич
Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Ключові слова: фарш
функціональні добавки
консерви
м’ясна сировина
білково-жировий стабілізатор
stuffing
functional additives
canned food
meat raw materials
protein and fat stabilizer
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Дата публікації: 2004
Бібліографічний опис: Деклараційний патент на винахід № 70671 UA, А23L1/31. Спосіб виробництва фаршевих консервів / Пасічний В. М., Сабадаш П. М., Жук І. З., Кремешна І. В., Венглюк Ю. П. ; патентовласник НУХТ. - № 20031212086 ; заявл. 23.12.2003; опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10, 2004 р.
Короткий огляд (реферат): Розроблено спосіб виробництва фаршевих консервів, який відрізняється тим, що на стадії підготовки основної сировини м’ясна сировина та підготовлений білково-жировий стабілізатор подрібнюються на вовчку з подальшим складанням і подрібненням фаршу в кутері, під час якого вносять функціональні добавки і спеції. A method of production of minced canned food, which is characterized by the fact that at the stage of the main raw meat raw and prepared protein and fat stabilizer is ground in a meat grinder with further preparation and grinding meat cutter in, during which make functional additives and spices.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11453
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
A method.pdf1.79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.