Удосконалення технології солених виробів з використанням технологічних сумішей

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено функціонально-технологічні властивості напівочищених карагенанів, камедей дерева тара, гуару, ксантану та взаємодію їх у складі функціональних сумішей для використання в технології солених м 'ясних виробів. Functional and technological properties napivochyschenyh carrageenan, gums wood container, gum, xanthan and their interaction in the functional mixtures for use in technology salty the meat products.

Опис

Ключові слова

функціональні суміші, солені м'ясні вироби, гідроколоїди, salted meat products, hydrocolloids and functional blends, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Кишенько, І. І. Удосконалення технології солених виробів з використанням технологічних сумішей / І. І. Кишенько, І. В. Мусієнко // Харчова промисловість. – НУХТ, 2005. - № 4. – С. 24-27.

Зібрання