DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11594

Название: Бункер для виброджування тістових напівфабрикатів (Патент на корисну модель №27554)
Другие названия: Tank for the dough semifinished products fermentation (Patent for utility model №27554)
Авторы: Чепелюк, Олена Олександрівна
Максимчик, Максим Станіславович
Теличкун, Володимир Іванович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Telychkun, Volodymyr
Chepeliuk, Olena
Maksymchyk, Maxim
Telychkun, Yuliia
Ключевые слова: виброджування
бункер
тістові напівфабрикати
тиск
выбраживание
тестовые полуфабрикаты
давление
fermentation
tank
semifinished products
pressure
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2007
Библиографическое описание: Патент 27554 UA, МПК А61С 13/00 (2006) Бункер для виброджування тістових напівфабрикатів / Чепелюк О. О., Теличкун Ю. С., Теличкун В. І., Максимчик М. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 2007 05630 ; заявл. 22.05.2007 ; опубл. 12.11.2007, Бюл. № 18, 2007 р.
Краткий осмотр (реферат): З метою прискорення процесу виброджування тістових напівфабрикатів і покращення умов праці робітників запропоновано здійснювати завантаження бункера через відкидні секції верхньої кришки, які герметично закриваються, та здійснювати виброджування тістових напівфабрикатів при надлишковому тиску. Винахід може бути використаний для виготовлення пшеничного тіста на великій густій опарі, а також житнього або житньо-пшеничного тіста на великих густих заквасках на підприємствах великої потужності хлібопекарської промисловості. С целью ускорения процесса выбраживания тестовых полуфабрикатов и улучшения условий труда рабочих предложено осуществлять загрузку бункера через откидные секции верхней крышки, которые герметично закрываются, и осуществлять брожение тестовых полуфабрикатов при избыточном давлении. Изобретение может быть использовано для изготовления пшеничного теста на большой густой опаре, а также ржаного или ржано-пшеничного теста на больших густых заквасках на предприятиях большой мощности хлебопекарной промышленности. In order to speed up the dough semifinished products fermentation process and improve the conditions of workers the download of tank trough the hinged top cover sections which hermetically sealed and carry out the dough semifinished products fermentation at overpressure are proposed. The invention can be used for the production of wheat dough on big dense sponge dough, as well as of rye or rye-wheat dough on big dense leaven in large power baking industry enterprises.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11594
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
3.pdf3,84 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback