Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11715
Title: Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництва
Authors: Арсеньєва, Лариса Юріївна
Антонюк, Марія Миколаївна
Герасименко, Лариса Олександрівна
Хіврич, Борис Іванович
Доценко, Віктор Федорович
Keywords: соя
мікрофлора
селен
хлібопекарські вироби
солод
soy
mykroflora
selenium
bakery products
malt
кафедра біотехнології і мікробіології
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2004
Citation: Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництва / Л. Ю. Арсеньєва, М. М. Антонюк, Л. О. Герасименко та ін. // Харчова промисловість. – К.: НУХТ, 2004. – № 3. – С. 26 – 27.
Abstract: Досліджено вплив різних носіїв селену на бродильну мікрофлору напівфабрикатів хлібопекарського виробництва. Отримано результати, які дають змогу прогнозувати певне підвищення якості хлібобулочних виробів, збагачених селеном за допомогою солоду сої, що містить селен. The influence of different media on selenium fermenting microflora of semi-finished bakery production. The results that allow you to predict some improvement of the quality of bakery products enriched with selenium using soybean malt containing selenium.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11715
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Effect.pdf133.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.