Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництва
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив різних носіїв селену на бродильну мікрофлору напівфабрикатів хлібопекарського виробництва. Отримано результати, які дають змогу прогнозувати певне підвищення якості хлібобулочних виробів, збагачених селеном за допомогою солоду сої, що містить селен.
The influence of different media on selenium fermenting microflora of semi-finished bakery production. The results that allow you to predict some improvement of the quality of bakery products enriched with selenium using soybean malt containing selenium.
Опис
Ключові слова
соя, мікрофлора, селен, хлібопекарські вироби, солод, soy, mykroflora, selenium, bakery products, malt, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництва / Л. Ю. Арсеньєва, М. М. Антонюк, Л. О. Герасименко та ін. // Харчова промисловість. – К.: НУХТ, 2004. – № 3. – С. 26 – 27.