Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11716
Title: Переработка гречихи на солод
Other Titles: Refining of buckwheat malt
Authors: Толстолуцкая, Тамара Федоровна
Хиврич, Борис Иванович
Сугулова, Наталия Павловна
Емельянова, Нина Александровна
Tolstolutska, Tamara
Hivrich, Boris
Suhulova, Natalia
Yemelyanova, Nina
Keywords: экстрактивность
детское питание
гречка
солод
минеральные вещества
мінеральні речовини
дитяче харчування
екстрактивність
minerals
food for babies
buckwheat
malt
ekstraktyvnist
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 1991
Citation: Переработка гречихи на солод / Т. Ф. Толстолуцкая, Б. И. Хиврич, Н. П. Сугулова и др. // Пищевая промышленность. – 1991. - № 11. – С. 18-19.
Abstract: Исследована возможность приготовления солода из зерна гречихи, содержащей ценные минеральные вещества. Полученный солод можно использовать для производства продуктов лечебно-профилактического на-значения и детского питания.Досліджено можливість приготування солоду із зерна гречки, що містить цінні мінеральні речовини. Отриманий солод можна використовувати для виробництва продуктів лікувально-профілактичного знаначення і дитячого харчування.The possibility of the preparation of malt grain buckwheat containing valuable minerals. The resulting malt can be used for the production of therapeutic and prophylactic on values and baby food.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11716
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Refining.pdf80.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.