Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11768
Title: Консерванти для комбікормів
Authors: Клименко, Михайло Миколайович
Топчій, Оксана Анатоліївна
Keywords: консерванти для комбікормів
амінокислоти
preservative for animal feed
amino acids
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2001
Citation: Клименко, М. М. Консерванти для комбікормів / М. М. Клименко, О. А. Топчій // Харчова і переробна промисловість. - К.: УДУХТ, 2001. - C. 20-21.
Abstract: У статті наведено результати розробки варених тваринних кормів подовженого терміну зберігання завдяки застосуванню створених в університеті консервуючих сумішей. При вивченні якості вареного тваринного корму, що містить консервуючу суміш, у процесі зберігання досліджували зміни білка і якісного та кількісного складу амінокислот. The results of the development of cooked animal feed extended shelf life through the use of established at the University of preservative mixtures. In the study of quality of cooked animal feed containing the preserving mixture during storage investigated the changes in protein and qualitative and quantitative composition of amino acids.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11768
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Preservatives.pdf81.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.