Узагальнені критерії якості в задачах багатокритеріальної оптимізації

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Проведено аналіз різних способів формування узагальнених критеріїв якості для формування цільових функцій в задачах багатокритеріальної оптимізації. В залежності від типу цільової функції та характеру обмежень застосовані аналітичні методи, методи математичного програмування або ітераційні методи дослідження операцій. Запропоновано цільові функції для розв’язування практичних задач оптимізації в економіці та харчовій промисловості (оптимізація рецептурного складу продукту). The analysis of different methods for the general quality criteria for the formation of objective functions in multi-objective optimization problems . Depending on the nature of the objective function and constraints applied analytical methods, mathematical programming methods and iterative methods of operations research. A target function for solving practical optimization problems in the economy and the food industry (optimization prescription of the product ).

Description

Citation

Артюхова, Л. В. Узагальнені критерії якості в задачах багатокритеріальної оптимізації / Л. В. Артюхова, Н. М. Руденко, Т. В. Зінченко // Ukrainian Food Journal. - К.: НУХТ, 2012. - № 1. - С. 97-100.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By