Дослідження реологічних властивостей кефіру
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Встановлено, що всі досліджувані кефіри відносяться до структурованих систем з чітко вираженою надмолекулярною коагуляційною структурою, для яких характерна міцність та пластичність.
It is established that all investigated kefirs are the structured systems with clearly defined supermolecular coagulate structure. They are characterized by durability and plasticity.
Опис
Ключові слова
кефір, структурно-механічні характеристики, реологічні параметри, в'язкість, kefir, structural and mechanical characteristics, rheological parameters, viscosity, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Дослідження реологічних властивостей кефіру / А. В. Попова, О. В. Подобій, О. М. Мірошников, Н. О. Стеценко // Наукові праці НУХТ. - 2013. - № 48. - С. 132-138.