Інноваційні розробки в молочній галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведена схема наукової діяльності кафедри технології молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій. Обгрунтовані технології різних видів молочних продуктів зі збалансованим складом основних нутрієнтів. This scheme science department of technology of milk and dairy products, National University of Food Technologies. The technology of different kinds of dairy products with a balanced composition of major nutrients.

Опис

Ключові слова

наука, science, сироватка, serum, морозиво, ice cream, масло вершкове, butter, молочні консерви, canned milk, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Грек, О. В. Інноваційні розробки в молочній галузі / О. В. Грек, Т. Г. Осьмак // Молочная индустрия. - 2013. – № 2. – С. 42-43.

Зібрання