Інноваційні розробки в молочній галузі
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведена схема наукової діяльності кафедри технології молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій. Обгрунтовані технології різних видів молочних продуктів зі збалансованим складом основних нутрієнтів.
This scheme science department of technology of milk and dairy products, National University of Food Technologies. The technology of different kinds of dairy products with a balanced composition of major nutrients.
Опис
Ключові слова
наука, science, сироватка, serum, морозиво, ice cream, масло вершкове, butter, молочні консерви, canned milk, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Грек, О. В. Інноваційні розробки в молочній галузі / О. В. Грек, Т. Г. Осьмак // Молочная индустрия. - 2013. – № 2. – С. 42-43.