Коефіцієнт молекулярної дифузії цукрози у водних розчинах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано формули, якими можна користуватися для визначення коефіцієнта молекулярної дифузії цукрози у соках, сиропах і міжкристальному розчині утфеля першої кристалізації цукробурякового виробництва, у сиропах і міжкристальних розчинах утфелів рафінадної і продуктивної кристалізації (крім останнього) рафінадного виробництва. A formula which can be used to determine the molecular diffusion coefficient of sucrose in juices, syrups and crystal solution between the massecuite first crystallization of sugar production in syrup and crystal solution between the massecuite refining and productive crystallization (except the last) refining production.

Опис

Ключові слова

водний розчин, aqueous solution, вміст цукрози, sucrose content, градієнт концентрації, concentration gradient, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Сінат-Радченко, Д. Є. Коефіцієнт молекулярної дифузії цукрози у водних розчинах / Д. Є. Сінат-Радченко, І. С. Гулий, А. І. Українець // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10, Ч. І. - С. 104-105.

Зібрання