Коефіцієнт молекулярної дифузії цукрози у водних розчинах

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропоновано формули, якими можна користуватися для визначення коефіцієнта молекулярної дифузії цукрози у соках, сиропах і міжкристальному розчині утфеля першої кристалізації цукробурякового виробництва, у сиропах і міжкристальних розчинах утфелів рафінадної і продуктивної кристалізації (крім останнього) рафінадного виробництва. A formula which can be used to determine the molecular diffusion coefficient of sucrose in juices, syrups and crystal solution between the massecuite first crystallization of sugar production in syrup and crystal solution between the massecuite refining and productive crystallization (except the last) refining production.

Опис

Ключові слова

водний розчин, aqueous solution, вміст цукрози, sucrose content, градієнт концентрації, concentration gradient, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Сінат-Радченко, Д. Є. Коефіцієнт молекулярної дифузії цукрози у водних розчинах / Д. Є. Сінат-Радченко, І. С. Гулий, А. І. Українець // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10, Ч. І. - С. 104-105.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced