Сухарні вироби оздоровчого призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено технологію здобних сухарних виробів з використанням еламіну, розглянуто вплив еламіну на білково-протеїназний, вуглеводи- амілазний комплекси та кислотність тіста, досліджено вплив магнітного поля на показники якості тіста із застосуванням еламіну при виробництві сухарів.
Technology of rich rusks wares is developed with the use of elamin, considered influencing of elamin on albumen, carbohydrate complexes and acidity of dough, it is investigational influence of the magnetic field on the indexes of intérnalas of dough with application of elamin at production of rusks.

Опис

Ключові слова

сухарні вироби, rusks wares, еламін, кислотність, магнітне поле, elamin, acidity, magnetic field, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Устинов, Ю. В. Сухарні вироби оздоровчого призначення / Ю. В. Устинов, В. С. Зубченко, А. Б. Омельчук // Наукові праці НУХТ. — 2008. — № 25, Ч.1. — С. 68-70.

Зібрання