Сухарні вироби оздоровчого призначення
Вантажиться...
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено технологію здобних сухарних виробів з використанням еламіну, розглянуто вплив еламіну на білково-протеїназний, вуглеводи- амілазний комплекси та кислотність тіста, досліджено вплив магнітного поля на показники якості тіста із застосуванням еламіну при виробництві сухарів.
Technology of rich rusks wares is developed with the use of elamin, considered influencing of elamin on albumen, carbohydrate complexes and acidity of dough, it is investigational influence of the magnetic field on the indexes of intérnalas of dough with application of elamin at production of rusks.
Technology of rich rusks wares is developed with the use of elamin, considered influencing of elamin on albumen, carbohydrate complexes and acidity of dough, it is investigational influence of the magnetic field on the indexes of intérnalas of dough with application of elamin at production of rusks.
Опис
Ключові слова
сухарні вироби, rusks wares, еламін, кислотність, магнітне поле, elamin, acidity, magnetic field, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Устинов, Ю. В.
Сухарні вироби оздоровчого призначення / Ю. В. Устинов, В. С. Зубченко, А. Б. Омельчук // Наукові праці НУХТ. — 2008. — № 25, Ч.1. — С. 68-70.