Environmental audit of bread-baking plant

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The basic stages of an environmental management system audit bakery. Attention is concentrated on the environmental problems of the industry, the basic indicators of safety and quality bakery products.

Опис

Ключові слова

хлібзавод, показники безпеки та якості, екологічний аудит, система менеджменту, хлебозавод, показатели безопасности и качества, экологический аудит, система менеджмента, bakery, indicators of safety and quality, environmental audit, system management, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Petrenko, Yu. Environmental audit of bread-baking plant / Yu. Petrenko, O. Nychyk, O. Salavor // Efektivni nasroje modernich ved - 2013 : materialy IX mezinarodni vedecko-praktika konference 27.03.2013 - 05.04 .2013. – Praha : 2013. – Dil 37. – P. 16–18.