Environmental audit of bread-baking plant
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The basic stages of an environmental management system audit bakery. Attention is concentrated on the environmental problems of the industry, the basic indicators of safety and quality bakery products.
Опис
Ключові слова
хлібзавод, показники безпеки та якості, екологічний аудит, система менеджменту, хлебозавод, показатели безопасности и качества, экологический аудит, система менеджмента, bakery, indicators of safety and quality, environmental audit, system management, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Petrenko, Yu. Environmental audit of bread-baking plant / Yu. Petrenko, O. Nychyk, O. Salavor // Efektivni nasroje modernich ved - 2013 : materialy IX mezinarodni vedecko-praktika konference 27.03.2013 - 05.04 .2013. – Praha : 2013. – Dil 37. – P. 16–18.