Environmental audit of bread-baking plant

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The basic stages of an environmental management system audit bakery. Attention is concentrated on the environmental problems of the industry, the basic indicators of safety and quality bakery products.

Опис

Ключові слова

хлібзавод, показники безпеки та якості, екологічний аудит, система менеджменту, хлебозавод, показатели безопасности и качества, экологический аудит, система менеджмента, bakery, indicators of safety and quality, environmental audit, system management, кафедра екології та екоменеджменту

Бібліографічний опис

Petrenko, Yu. Environmental audit of bread-baking plant / Yu. Petrenko, O. Nychyk, O. Salavor // Efektivni nasroje modernich ved - 2013 : materialy IX mezinarodni vedecko-praktika konference 27.03.2013 - 05.04 .2013. – Praha : 2013. – Dil 37. – P. 16–18.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced