Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12073
Title: Льодяникова карамель (Патент України на винахід № 102892)
Authors: Чепель, Наталія Василівна
Усенко, Віталій Олександрович
Фролова, Наталія Епінетівна
Науменко, Ксенія Андріївна
Силка, Ірина Миколаївна
Keywords: льодяникова карамель
candy caramel
ефірні олії
essential oils
екстракт
extract
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології оздоровчих продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2013
Citation: Патент 102892 UA, МПК А23 G3/48 (2006.01) Льодяникова карамель [Текст] / Чепель Н. В., Усенко В. О., Фролова Н. Е., Науменко К. А., Силка І. М. ; – заявник Національний університет харчових технологій. — № а 2011 11899 ; заявл. 10.10.2011 ; опубл. 27.08.2013, Бюл. № 16, 2013 р.
Abstract: Льодяникова карамель, що містить цукор-пісок, профільтровану патоку, аскорбінову кислоту (вітамін С), лимонну кислоту, екстракт шавлії лікарської, ефірну олію шавлії лікарської, яка відрізняється тим, що додатково містить анісову ефірну олію, ароматизатор “Свіже сіно" з ефірної олії м'яти котячої, ефірну олію шавлії мускатної, екстракт солодового кореня, 10 %-вий спирт етиловий, при такому співвідношенні інгредієнтів на 1000 кг льодяникової карамелі, кг: профільтрована патока 280-300 екстракт солодового кореню 0,270-0,450 анісова ефірна олія 0,099-0,150 ароматизатор "Свіже сіно" з 045-0 075 ефірної олії м'яти котячої ефірна олія шавлії мускатної 0,135-0,225 екстракт шавлії лікарської 0,630-1,050 спирт етиловий 2,4-2,6 лимонна кислота 6,8-7,0 аскорбінова кислота 2,8-3,0. Candy candy containing sugar, filtered syrup, ascorbic acid (vitamin C), citric acid, extract of Salvia officinalis, Salvia officinalis essential oil, which is characterized in that it further comprises anise essential oil aroma "fresh hay" with essential oils cat mint, essential oil of Salvia extract, malt root-ing 10% ethanol, with the following ratio of ingredients per 1000 kg of caramel candy, kg: filtered syrup 280-300 malt extract root 0,270-0,450 anise essential oil 0,099-0,150 flavor "fresh hay" from 045-0 075 essential oil of mint cat essential oil of clary 0,135-0,225 Salvia officinalis extract 0,630-1,050 ethyl 2,4-2,6 citric acid 6,8-7,0 ascorbic acid 2.8-3.0.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12073
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Patent.pdf5.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.