Льодяникова карамель (Патент України на винахід № 102892)
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Льодяникова карамель, що містить цукор-пісок, профільтровану патоку, аскорбінову кислоту (вітамін С), лимонну кислоту, екстракт шавлії лікарської, ефірну олію шавлії лікарської, яка відрізняється тим, що додатково містить анісову ефірну олію, ароматизатор “Свіже сіно" з ефірної олії м'яти котячої, ефірну олію шавлії мускатної, екстракт солодового кореня, 10 %-вий спирт етиловий, при такому співвідношенні інгредієнтів на 1000 кг льодяникової карамелі, кг:
профільтрована патока 280-300
екстракт солодового кореню 0,270-0,450
анісова ефірна олія 0,099-0,150
ароматизатор "Свіже сіно" з 045-0 075
ефірної олії м'яти котячої
ефірна олія шавлії мускатної 0,135-0,225
екстракт шавлії лікарської 0,630-1,050
спирт етиловий 2,4-2,6
лимонна кислота 6,8-7,0
аскорбінова кислота 2,8-3,0.
Candy candy containing sugar, filtered syrup, ascorbic acid (vitamin C), citric acid, extract of Salvia officinalis, Salvia officinalis essential oil, which is characterized in that it further comprises anise essential oil aroma "fresh hay" with essential oils cat mint, essential oil of Salvia extract, malt root-ing 10% ethanol, with the following ratio of ingredients per 1000 kg of caramel candy, kg:
filtered syrup 280-300
malt extract root 0,270-0,450
anise essential oil 0,099-0,150
flavor "fresh hay" from 045-0 075
essential oil of mint cat
essential oil of clary 0,135-0,225
Salvia officinalis extract 0,630-1,050
ethyl 2,4-2,6
citric acid 6,8-7,0
ascorbic acid 2.8-3.0.
Опис
Ключові слова
льодяникова карамель, candy caramel, ефірні олії, essential oils, екстракт, extract, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Патент 102892 UA, МПК А23 G3/48 (2006.01) Льодяникова карамель [Текст] / Чепель Н. В., Усенко В. О., Фролова Н. Е., Науменко К. А., Силка І. М. ; – заявник Національний університет харчових технологій. — № а 2011 11899 ; заявл. 10.10.2011 ; опубл. 27.08.2013, Бюл. № 16, 2013 р.