Формування показників якості вафельних виробів методом математичного конструювання
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто розроблення схеми технологічної експертизи виробництва вафельних виробів, збагачених фітокомпозиціями, для отримання якісного та безпечного харчового продукту.
We consider the development scheme of examination wafer manufacturing products enriched fitocomposition to obtain high-quality and safe food product.
Опис
Ключові слова
вафлі, фітокомпозиція, функціональний продукт, waffles, fitocomposition, functional product, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Формування показників якості вафельних виробів методом математичного конструювання / С. В. Іванов, А. Ю. Заріцька, К. А. Науменко, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 лист. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 181-182.